Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 29 december 2011

Hongaarse obligatieveiling loopt uit op teleurstelling

Een Hongaarse veiling van drie verschillende soorten staatspapier is donderdag uitgelopen op een grote teleurstelling, blijkt uit de bekendmaking van de veilingresultaten door het Hongaarse ministerie van financiën.

De overheidsinstelling wees alle biedingen op obligaties met een looptijd van drie jaar af, waar hoge financieringskosten geaccepteerd moesten worden op de staatspapieren met een looptijd tot november 2017 en juni 2022.

Op de staatspapieren tot 2017 bedroeg het rendement 9,63%, tegen 8,72% tijdens een veiling twee weken eerder. Op de obligaties tot 2022 moest een rendement van 9,70% geaccepteerd worden, tegen 8,78% tijdens de vorige veiling op 1 december.

Uiteindelijk haalde de Hongaarse overheid.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!