Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 16 december 2011

Bussumers helpen vluchtelingen in de kou

Een vrachtwagen met 100 kubieke meter aan warme kleding, dekens, kussens en dekzeilen is donderdag vertrokken naar het grensgebied tussen Hongarije en Roemenië.

Vrijwilligers van de stichting Kinderen in Nood hebben de kolossale vrachtwagen donderdagochtend tot de nok toe volgestouwd. Alle spullen zijn door inwoners van Bussum gegeven aan het goede doel. Op het logistieke centrum van Kinderen in Nood op de Peppels zijn ze vervolgens netjes gesorteerd, ingepakt en gelabeld.

Bikkelkoud

Het is twaalfde en laatste vrachtlading die Kinderen in Nood dit jaar aflevert bij de mensen die het het hardste nodig hebben. De noodkreet van Joop Heerschop onlangs in de lokale media was in Bussum niet aan de dovemansoren gericht.

'Schrijnend' noemde hij de toestand van zo'n 1.500 vluchtelingen - mannen, vrouwen en kinderen- in........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!