Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 16 november 2011

Castricum - Hongaarse zigeunermuziek bij Toonbeeld Concert op Zondag

Zondag 27 november speelt de groep CSÓKOLOM bij Toonbeeld Concert op Zondag.

Met bewerkingen van Hongaarse muziek en zigeunermuziek, met exotische ritmes, vurige zang en wervelende improvisaties belooft het een warm concert te worden.

Csókolom

Het concert heeft een bijzonder vrolijke sfeer. Anti von Klewitz en haar groep Csókolom komen optreden en het zal moeilijk blijken om op de stoelen te blijven zitten.
Csókolom is een groep die bestaat uit vier strijkers. Met een mix van zigeunermuziek, Hongaars, Balkan en Gipsy-swing belooft het een levendige voorstelling te worden.

Anti von Klewitz is opgegroeid in Joegoslavië. Van jongs af is ze vergroeid met de dorps- en zigeunermuziek uit de Balkan. Na een klassieke opleiding trok ze onder anderen door Australië met een salsaband. Ze richtte een nieuwe band op die Csókolom heet.

Zij verkennen de muziek op een........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!