Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 12 augustus 2011

Sziget Dag 3: Passion for Fashion

De paradijsvogels vlogen jullie de afgelopen dagen om de oren, maar er lopen ook mensen rond die op een positieve manier op hun kleding letten. Jullie favoriete fashion victims trekken hun beste pak aan en gaan op zoek naar de ultieme festivaloutfit.



Het duurt lang voordat Victor en Rolf hun eerste modellen spotten. Echte fashionista’s slapen natuurlijk uit op een festival als Sziget. Wie mooi wil zijn… Ook onze modediva’s hadden liever wat langer van hun schoonheidslaapje genoten en tot overmaat van ramp deed het strijkijzer op zonne-energie het niet vanochtend. Na een latte frappaccino lungo decaf en één (à twee) prosecco is de goede zin weer terug en kunnen de heren doen waar ze het best in zijn: de pareltjes tussen de fashionflaters uitpikken.



Lili uit Hongarije en Elio uit Zwitserland



Victor : ‘Dit zijn modellen, dat zie ik meteen.



Hun outfits zien er misschien casual uit, maar ze zijn ’s ochtends heus niet......



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!