Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 19 juli 2011

Siofok 2: watersport en hollanders.

De dag begon vandaag wat later dan normaal, maar werd daarom niet minder benut! Met een goed gevulde maag vertrokken we vol goede moed en met de zon op ons gezicht richting het strand, want deze dag zouden we watersporten beoefenen! Terwijl wij in het meer afkoelden, had onze ubercoole leider een waterfiets geregeld met een heuse glijbaan erop!

Hierdoor konden we heel ver van de stranden het meer in varen en de diepe wateren bevaren. Na dit avontuur vonden we het tijd om onze horizon te verbreden en een uitdagerende sport te beoefenen. Even verderop was er een eilandje in het meer vanwaar wakeboarders en waterskieers hun kans waagden.

Zo ook wij, sommigen van ons.....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!