Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 13 juli 2011

Népszabadság: "Griekse crisis geen bedreiging voor Midden-Europa"

Volgens de Hongaarse krant Népszabadság vormt de Griekse crisis geen grote bedreiging voor de Oost-Europese economieën. Met uitzondering van Roemenië en Bulgarije hebben de Grieken geen noemenswaardige investeringen in de andere Midden-Europese landen als Hongarije, Tsjechië en Slowakije.

Deze kwaliteitskrant van linkse signatuur is optimistisch en komt tot een positieve conclusie dat een gevaar voor een zogenaamde Griekse "financiële besmetting" vrijwel is uitgesloten.

De krant maakt zich geen zorgen omdat de Midden-Europese landen een gezonde economische basis zouden hebben. Zo stond Hongarije nog twee jaar geleden nog op de rand van de economische afgrond. Dankzij de steun van het IMF, de EU en de Wereldbank zouden de overheidsfinanciën in Hongarije volgens de krant inmiddels op orde zijn gebracht...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!