Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 11 juli 2011

Homosauna’s in Boedapest

Met haar fascinerende geschiedenis is Boedapest zonder twijfel de enige echte Koningin van de Donau. Deze prachtige stad staat sinds de tijd van de Romeinen bekend voor haar thermische baden. In het bekende museum Aquincum vindt je Romeinse ruïnes van meer dan duizend jaar oud, waaronder de resten van een amfitheater en andere archeologische schatten. De Donau is op zich al prachtig. Je kan ze helemaal afvaren met een boot.

Als je niet op zoek bent naar romantiek maar eerder naar actie, ligt er voor jou een verscheidenheid aan homosauna’s in de stad klaar. Je kan er de beste massages krijgen. Erotiek en een zekere vorm van vrijheid gaan er hand in hand om je een intens moment te doen beleven tussen de musea en historische momenten door. Een van de populairste is de Magnum. Goed uitgeruste accommodatie en meer dan 550 m² herbergen sauna’s, stoomruimtes, privécabines, ‘glory holes’, videozalen, een fitnesszaal, een solarium, een bar, eten, massageruimtes en donkere kamers voor meer privacy en alles wat je je hierbij kunt inbeelden. Deze erkende plek organiseert daarenboven verschillende evenementen.

Magnum was de eerste homosauna in Boedapest en.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!