Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 27 juli 2011

Grand Prixview Hongarije

Een week na de tiende race van 2011 staat de elfde ontmoeting van dit weekend alweer op het programma. De Hungaroring nabij Boedapest is de locatie voor de Grand Prix van Hongarije.

Het circuit

De Hungaroring is 4.381 meter lang en daarmee het op twee na kortste circuit van de kalender. De circuits van Monaco en Sao Paulo tellen minder meters. De Hungaroring heeft vijftien bochten, waarvan negen naar rechts. De race van zondag gaat over zeventig ronden. De kwalificatie en de race beginnen om 14.00 uur. De uitzendingen van RTL GP starten op zaterdag en zondag respectievelijk om 13.55 uur en 13.00 uur.

De lay-out van de Hungaroring is een aantal jaar geleden nog verbouwd. Daarbij is het rechte stuk van start en finish langer gemaakt en het stuk tussen bocht 11 en bocht 12 is ook verlengd, om meer inhaalmogelijkheden te creëren. Inhalen op de Hungaroring is echter nog steeds vrijwel onmogelijk, alleen in bocht 1 heeft een poging redelijke kans tot slagen.

De kanshebbers...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!