Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 21 juli 2011

EU-lidstaten moeten telecomregelgeving doorvoeren

De Europese Commissie heeft twintig lidstaten, waaronder Nederland, op het matje geroepen wegens het niet tijdig doorvoeren van regelgeving op telecomgebied in de nationale wetgeving.

Volgens de Europese Commissie, bij monde van verantwoordelijk eurocommissaris Neelie Kroes van de Digitale Agenda, gaat het hierbij om het overzetten van Europese regelgeving op het gebied van het recht van eindgebruikers om binnen een dag van telecomleverancier te veranderen met nummerbehoud, het recht op meer duidelijkheid over de diensten die eindgebruikers ontvangen en een betere bescherming van online persoonsgegevens.

Landen

De landen die door de eurocommissaris nu op het matje worden geroepen zijn: België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!