Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 31 juli 2011

De Hongaarse combinatie Iván Fischer-Budapest Festival Orchestra

Zoals ondertussen met verschillende topopnames bewezen, is de Hongaarse combinatie Iván Fischer-Budapest Festival Orchestra een van de grote succesverhalen in de orkestgeschiedenis. Niet alleen is Fischer als een van die bekende discipelen van Hans Swarovsky een dirigent van hoog intellectueel niveau met perfect doorzicht in de partituur, ook heeft hij als voormalig assistent van Nikolaus Harnoncourt een belangrijke notie van oude muziek en historische uitvoeringspraktijk opgedaan.

Daarnaast brengt hij de geijkte grootmoedigheid op in communicatie met zijn orkest, dat hij op kamermuziekachtige manier stimuleert om beter samen te spelen. Het resultaat daarvan reflecteerde zich al in prachtige versies van muziek van Beethoven, Brahms, Dvorak en Mahler. Het zal dus niemand verbazen dat Fischer met zijn Budapest Festival Orchestra ook in Schubert kan uitblinken.

Zijn interpretatie van........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!