Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 24 juli 2011

Bye bye Budapest

Donderdag was het helaas 's ochtends aan het regenen, maar dat hield ons als nederlanders die wel wat gewend zijn niet tegen. We gingen met goede moed naar het parlement dat niet alleen van buiten mooi schijnt te zijn, maar ook binnen het bekijken waard is.

We gaan in de rij staan (we denken dat het de rij is voor toegang, maar later komen we er achter dat het alleen de rij was voor het kopen van een kaartje..), maar na een uur besluiten we de rij te verlaten aangezien we niet dichterbij lijken te komen..

Om onszelf te troosten op zo een troosteloze grijze dag nemen we koffie met heeeeeeeeeeeeerlijke muffins met chocola en blue berries bij de coffee heaven, de nieuwe starbucks :). Als we deze verorberd hebben gaan we een kijkje nemen bij het Etnografisch museum, daar zien we een tentoonstelling over hongaarse tradities en...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!