Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 30 juni 2011

Wegdromen in de smultuin

Onze tuin is op het ogenblik rijp voor de smulroute, eigenlijk al een week of wat en de route zal ook nog wel even in bedrijf zijn. Bij de voordeur beginnen we met dieprode, zoete kersen. De boom is zwaar en we redden het niet om hem kaal te eten. We plukken en geven weg, we staan onder de boom en snacken. Een tak per keer. Een eindje verderop bij de présház staat een moerbei, gekke lichtgele vruchtjes, maar wel heel smakelijk. Ernaast een oude perzik die al vrucht draagt, gisteren proefde ik er één, even wachten nog.

De aardbeien zijn nu bijna op en de frambozen geven elke dag een portie. Meestal eten we van de struik want het is een smulroute tenslotte en wij spuiten met niks.

Rechts van de frambozen zie ik..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!