Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 23 juni 2011

Tropennagels

Als het zo warm is in de stad is er een aantal mogelijkheden om de koelte op te zoeken. Uiteraard kun je in je hotel blijven of continue down under in de metro. Niet bepaald de aantrekkelijkste opties.

Ik koos wat anders.

Op een doordeweekse dag, tegen het middaguur was ik in Városliget, het stadsbos achter het Heldenplein. Uiteraard van alle kanten goed te bereiken via de oudste metro, de tram en een aantal bussen. Er is een prachtig zwembad, in de open lucht met een metro halte voor de deur. Ik zag veel mensen met een plastic tasje, een rolletje handdoek en een badmuts. Verder in het stadbos schaduw, heel veel schaduw van prachtige oude loofbomen. Terrassen, bankjes voldoende voor iedereen, nergens dringen, nergens rijen.

Ik liep verder, in de richting van.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!