Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 29 juni 2011

Toespraak minister Leers bij bijeenkomst Hongaarse ambassade op 27 juni

Allereerst hartelijk dank aan de Hongaarse ambassadeur voor de uitnodiging om in dit selecte gezelschap de Nederlandse ideeën over het Europese migratiebeleid te mogen toelichten. We doen dit aan het eind van het Hongaars voorzitterschap. U verdient alle respect voor de inzet waarmee u dit heeft gedaan in bijzonder lastige omstandigheden. Het is - in deze overgangsfase van het voorzitterschap - een goed moment voor reflectie op waar we staan in Europa.

Doen we de goede dingen. Doen we de goede dingen op de juiste manier? Als iets duidelijk is geworden tijdens het Hongaarse voorzitterschap, dan is het wel dat we de antwoorden op de grote vraagstukken niet alleen op nationaal niveau kunnen vinden. Dat is duidelijk op het financieel-economisch vlak.

Maar ook op het gebied van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!