Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 20 juni 2011

Sziaszto

Wanneer de studentjes thuis alles aan het geven zijn voor hun eindexamens,
En wanneer de werkende mens ploetert doorheen al het werk,
Dan beleef ik mijn laatste dagen in Hongarije...

Het is nu echt niet meer lang voordat ik na 5 maanden terugkeer naar België. Donderdag zal ik mijn tweede thuis verlaten en België, Tuilt en Leuven weer onveilig gaan maken. Natuurlijk zit ik met een grote tweestrijd: naar huis willen, maar veel te weinig tijd hebben om hier nog alles te doen.

De eerste dagen van deze week ben ik nog wat moeten bekomen van onze reis. Met veel slapen en andere rustige activiteiten kwam ik deze warme dagen ook weer door.

Op vrijdag stond er een bezoek aan het circus gepland. Om 3u stipt (jaja, Hongaren kunnen stipt beginnen, iets waar de Belgen dus nog wel wat kunnen van leren) begon de voorstelling. Twee uur en een half later wandelden we de circustent buiten met een blij gevoel.

We hebben ons weer eventjes kind gevoeld, maar het was zeker de moeite waard.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!