Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 27 juni 2011

Line-up Party Arena op Sziget onthuld

Van 8 tot en met 15 augustus vind voor de negentiende keer het Sziget Festival plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Een week lang staat een eiland in de Donau volledig in het teken van feest, muziek, dans, theater, fun en alles wat je op een festival kunt verwachten. Op het hoofd podium staan onder meer The Prodigy en The Chemical Brothers en in de Party Arena komen onder andere Richie Hawtin, Dana, Trentemøller, Steve Angello, Dubfire en Sunnery James & Ryan Marciano.

De muzikale programmering op Sziget erg breed. Natuurlijk is er veel aandacht voor dance, pop en rock, maar er zijn ook speciale podia voor reggae, ambient, wereldmuziek, metal en klezmer. De Party Arena staat volledig in het teken van dance, net als de iets kleinere Meduza waar vooral underground electronische muziek wordt gedraaid. Beide podia worden dit jaar flink groter.

De Party Arena wordt 30% groter en de Meduza wordt zelfs tweemaal zo groot als de afgelopen jaren.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!