Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 24 juni 2011

Hongaren vullen binnenkort gaatjes

Vlaardingen heeft een tekort aan tandartsen. Fons Scholten en Eddy Olman worden er in hun praktijk aan de Kopenhagenlaan dagelijks mee geconfronteerd. De oplossing schuilt in het halen van Hongaarse tandartsen naar Nederland.

Na overname van het patiëntenbestand van een collega die met pensioen ging, is de nood nog groter geworden. Scholten en Olman worden er in hun praktijk aan de Kopenhagenlaan dagelijks mee geconfronteerd. Zij hebben verwoede pogingen gedaan om in Nederland en België nieuwe collega’s te werven maar steeds zonder succes. “De beroepsorganisatie NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) kon ons evenmin helpen.”

De oplossing die zij voor hun probleem hebben bedacht is een opmerkelijk verhaal. “Tijdens vakanties bleek er een massaal tandartstoerisme vanuit Oostenrijk naar grenssteden in Hongarije te zijn.

De tandheelkunde heeft zich in Hongarije de laatste vijftien jaar enorm ontwikkeld en staat kwalitatief aan de Europese top”...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!