Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 13 juni 2011

Heerlijk genieten aan het Balatonmeer ..

Intussen zijn we in Hongarije aangekomen. Ja, wij gaan als een razende door het voormalig Oostblok heen. We lijken wel Amerikanen, die doen Europa ook in 10 dagen. Maar nu hebben we dan ook onze nieuwe voorluifel opgezet. Was even een klus maar hij staat, en hoe !! Dus die bouwen we niet zo snel weer af, eerst lekker van genieten.

We hebben een mooi plekje gevonden op camping Yacht in Balatonalmadi, aan de noordkant van het Balatonmeer. Voor de geinteresseerden: het grootste warmwatermee van Midden-Europa waarbij het noordelijke oever wordt omzoomd door vulkanische bergen. Zoals overal in Hongerije zijn ook hier in de buurt warmwaterbronnen met geneeskrachtig water. De modder zou uitstekend zijn voor ziektes aan de bewegingsorganen.

Een goed plan dus om daar eens lekker in te gaan liggen......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!