Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 27 juni 2011

Europa, pas op voor China!

Europa is speelbal geworden van China en het kan daardoor ook uiteen vallen.

Waarheen, waarvoor?

De chaos in Europa is groot en wordt met de dag groter. Dat is niet alleen vanwege Griekenland het geval. Mijn bewering is dat Europa speelbal van China is geworden en ook daardoor uiteen kan vallen. Afgelopen zaterdag was minister-president WenJiabo van China op bezoek bij zijn Hongaarse ambtsgenoot Viktor Orban. Ze spraken over Chinese hulp voor het noodlijdende Hongarije.

Nu ook Hongarije

Kennelijk gaat Hongarije zo gebukt onder een torenhoge schuldenlast dat China zich bereid verklaarde om diep in de eigen buidel te tasten. Premier WenJiabo sprak van schuldhulpverlening ‘van historische omvang’ en van een ‘mijlpaal’ in de geschiedenis van Hongarije. Concreet zegde China toe om op korte termijn voor een bedrag van 1 miljard euro aan Hongaarse staatsobligaties te zullen kopen.

Een aardig beginnetje........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!