Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 29 juni 2011

De tender.

Haar stem klonk bedeesd door de telefoon. Met een duizend maal sorry wilde zij graag de afspraak van 1 mei verplaatsen naar half juni. Te druk op school, teveel leerlingen die net in een examenperiode zaten. Zelf vond ik het al bijzonder dat er gebeld werd, want meestal hoor je niets meer. Maar niet in dit geval, half juni zou het worden en half juni werd het ook. Het wilgenproject is nog steeds in de race.

We liepen samen de tuin in om de voortgang van de wilgen te bekijken en ondanks dat het al bloedheet was liep ze er toch warm voor. Eenmaal terug in huis kropen we achter de computer. Ze riep iets op via haar email en toverde een aanvraag tevoorschijn. Achtendertig pagina’s, in het Hongaars. Nu is het eigenlijk wel de bedoeling dat we alles doorlezen, maar vijftien van deze pagina’s zijn wel het belangrijkst.

De moed zakte me in de slippers........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!