Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 24 juni 2011

Boedapest, een stad met een glimlach

Boedapest was voor menig notoire Hongarije-ganger als verkeersknooppunt een crime. Nu de rondweg rondom de stad meer en meer gestalte krijgt, wordt het voor menigeen wat vrolijker om rondom het beeldbepalende knooppunt van midden-Europa te rijden.

TomTom

In het verleden moest je jezelf soms letterlijk door allerlei files heenwurmen om voorbij Boedapest te komen. Maar met de jaren kreeg de rondweg gestalte en Boedapest bijna letterlijk haar glans terug. Het is een mooie, levendige en vooral ook bruisende stad waarin cultuur, het snelle leven, grote winkelcentra en oude straten elkaar regelmatig afwisselen. Boedapest, een stad waar je nog een keertje extra naar toe moet gaan om er vertrouwd mee te worden.

Alleen diegenen die een bestemming ten noorden van Boedapest hebben, moeten noodzakelijk door het drukke stadsverkeer rijden en wringen. Een extra handicap is wel dat de software van de TomTom door een onbekend gegeven niet goed communiceert in de stad. Experts hebben me verteld dat dit komt door satellieten die elkaar overlappen, maar dat is een gerucht zonder bodem.

Invloeden van buiten

Wie verdwaald in Boedapest en even de tijd heeft, is absoluut niet slecht af.

De stad kent vele......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!