Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 24 november 2010

Willow (BE) speelt Europese finale Local Heroes (Hongarije)

Aanstormend Belgisch talent maakt dit najaar hun opwachting op de Europese superfinale van Local Heroes in Pécs (Hongarije). Of ze daar hun mannetje kunnen staan, zullen we weten op 27 November.

De upcoming Vlaams-Brabantse band Willow werd dit jaar derde op Humo’s Rock Rally, kaapte daar de KBC Publieksprijs weg, en mocht afgelopen zomer voor de eerste keer internationaal aantreden tijdens Go North en Rockness in Schotland.

Komende zaterdag (27 november) staan ze opnieuw op internationaal geprogrammeerd voor de eerste Europese finale van Local Heroes Europe in Hongarije.

Op 26 en 27 november treffen de beste upcoming bands uit Europa elkaar in Pécs (Hongarije), één van de drie Europese Culturele hoofdsteden van 2010.

Tijdens deze superfinale dingt Willow daar, naast tal van andere prijzen, mee naar de titlel van “Local Heroes Europe”. Local Heroes Europe is een initiatief van de grote nationale pop- en rockconcours uit Oostenrijk, Duitsland en Hongarije die, door een Europees netwerk van concours uit te bouwen, een internationale dynamiek van speelkansen voor upcoming bands willen creëeren........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!