Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 30 november 2010

Ook Hongarije ziet spanningen oplopen, BUX Index is in baisse-markt beland

De Hongaarse toonaangevende BUX Index daalde vanaf de jaarpiek al met 20% en is zodoende in een baisse-markt beland. Bovendien kregen ook de Hongaarse obligatiekoersen gisteren klappen.

De BUX Index daalde gisteren in Boedapest met 2,60%, terwijl de obligatiekoersen voor de zesde dag op rij terrein moesten prijsgeven. Het rendement steeg met 19 basispunten tot 8,138%.

Dat is het hoogste niveau in 14 maanden. De Hongaarse bank verhoogde maandag onverwacht haar basisrente, dit vanwege het inflatiegevaar.

Bovendien moest de forint worden ondersteund, want die was weggezakt tot het laagste niveau in twee maanden tegenover de euro..............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!