Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 24 november 2010

NJO en orkest Ereprijs trakteren op concert

APELDOORN - Het NJO en orkest de Ereprijs verwelkomen aanstaande zondag de György Ligeti Academie in Apeldoorn. Dit concert is de afsluiting van een periode van drie weken waarin gewerkt is aan stukken van componisten die tot het erfgoed van het Asko|Schönberg ensemble behoren. De Amsterdamse György Ligeti Academie rust op drie pijlers: kennisoverdracht, workshops met belangrijke figuren uit de hedendaagse muziekpraktijk en het omzetten van de verworven kennis in concerten.
De academie is toegankelijk voor masterstudenten van alle Nederlandse conservatoria. De György Ligeti Academie is vernoemd naar de in 2006 overleden Hongaars-Oostenrijkse componist György Ligeti.

Het NJO en orkest de Ereprijs vinden het belangrijk om verwante organisaties uit te nodigen en daarmee een nieuw geluid in Apeldoorn te laten horen. De György Ligeti Academie speelt de komende tijd nog twee keer in het ACEC-gebouw. De volgende concerten zijn op zondagmiddag 30 januari en 20 maart. Het concert van zondag (3e verdieping ACEC, zolder Ererpijs) begint om 16 uur, de toegang is gratis.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!