Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 25 november 2010

Hongaarse pensioenfondsen woedend op regering

De private pensioenfondsen in Hongarije zijn woedend op de regering en zijn van plan naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg te stappen. De centrum-rechtse regering wil de fondsen leegzuigen en het geld gebruiken om het begrotingstekort aan te vullen.

De regering van Viktor Orban maakte woensdag bekend dat de drie miljoen Hongaren die voor hun pensioen sparen via een privéfonds, tot 31 januari de tijd krijgen om te beslissen of ze het gespaarde geld willen overhevelen naar de pensioenkas van de staat. Momenteel kunnen ze er vrijwillig voor kiezen een deel van hun verplichte pensioenbijdrage toe te vertrouwen aan de privaat pensioenfonds, in de hoop daardoor later een groter pensioen te genieten.

De Hongaarse overheid heeft in het kader van ingrijpende bezuinigingen al de bijdragen van 14 maanden overgetapt van de privépensioenfondsen naar de pensioenkas van de staat.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!